Lokali

U prvoj fazi kompleksa na etaži prizemlje projektovani su lokali. Budući stanari Sokolisa imaće u svom komšiluku veliki supermarket i apoteku tako da će im svakodnevna nabavka biti znatno olakašana i štedeti dragoceno vreme. Od sadržaja u prvoj fazi Sokolisa nalaziće se i kafe – restoran sa letnjom baštom i kladionica. Trenutno je ostalo slobodno još 4 lokala površina 120m2 – 200m2. U ovoj fazi projekta postoji mogućnost spajanja lokala kako bi se dobio veći poslovni prostor. Pristup lokalima je omogućen iz ulica Dimitrija Tucovića, Prvoslava Stojanovića i Đenerala Terzibašića. Spratna visina lokala iznosi 3,60m, i postoji mogućnost prilagođavanja organizacije lokala prema potrebama zakupaca.

Kondominijum Sokolis biće dom za preko 600 porodica, tako da su trenutno raspoloživi lokali savršena prilika za investiciju, kao i za širenje postojećeg biznisa. Svi lokali se nalaze u prizemlju orijentisani ka obodnim ulicama, tako da su na raspolaganju kako stanovnicima kompleksa, tako i komšijama.

Garaže

Ispod kompleksa je projektovana podzemna garaža na dva nivoa. Pristup podzemnoj garaži je omogućen iz ulica Dimitrija Tucovića i Đenerala Terzibašića preko dvostrukih ulazno-izlaznih rampi širine 5,50 metara. U podzemnoj garaži su projektovani svi stabilni protivpožarni sistemi i omogućeno je rezervno napajanje pomoću dizel agregata. Svaka od lamela ima dva električna lifta koja silaze do podzemnih etaža, tako da će budući stanari Sokolisa imati veći komoditet prilikom korišćenja garaža. Na etaži -1 projektovan je određen broj parking mesta za električne automobile sa ugrađenim punjačima.

U garaži je pored tehničkih prostorija za toplotnu podstanicu i hidro stanicu, projektovan i deo za odlaganje bicikli i trotineta.

Kontakt

telefon

Prodajna kancelarija
ulica Laze Marinkovića 27A
(kompleks Panorama), 34000 Kragujevac

email

Prijatelj projekta

cene nekretnina kragujevac
© 2024 – Grading Sva prava zadržana.